Най-добре е правителството да е съставено от ГЕРБ, ДПС и ДБ и това

...
Най-добре е правителството да е съставено от ГЕРБ, ДПС и ДБ и това
Коментари Харесай

Делян Добрев: Най-добре е правителството да е съставено от ГЕРБ, ДПС и ДБ

„ Най-добре е държавното управление да е формирано от ГЕРБ, ДПС и Демократична България и това скоро ще се случи “.

Това разгласи в ефира на Нова тв депутатът от ГЕРБ и ръководител на енергийната комисия Делян Добрев, който през вчерашния ден призова Кирил Петков да подаде оставката на кабинета „ Денков “.

Надявам се по-скоро рано, в сравнение с късно да има кабинет между ГЕРБ, ДПС и Демократична България, повтори няколко пъти той.

Според Добрев новият кабинет би трябвало да е реалност преди предстоящата дата за ротация през март 2023.

Пълно крушение е тематиката за Шенген, през декември ще имаме неуспех и поради това държавното управление би трябвало да си върви, акцентира той.

Спорът по проблема „ Лукойл “

„ При нас цената на горивата бяха 2 лева По време на ръководството на Политическа партия стигна до 4 лева Е по какъв начин да са работили на загуба? При 2 лева може да са били на загуба, само че няма по какъв начин това да се случи при цена от 4 лева “, сподели Добрев. Попитан кои са хората на хранилката при „ Лукойл “, той отговори, че всички, които саботират закона и не връщат на хората тези 73 стотинки, поддържат „ Лукойл “.

„ На мен не ми е смешно, че ги няма 1.5 милиарда евро. От началото на годината до момента минаха 10 месеца и законът трябваше да работи и да отидат в джобовете на хората “, сподели той.

Според него, в случай че през днешния ден няма съвещание на Народното събрание и не се прегледа президентското несъгласие върху Закона за енергетиката, най-вероятно няма да можем да си върнем тези пари със задна дата.

На въпрос защо ГЕРБ не желае оставката на държавното управление, в случай че счита, че е корумпирано, депутатът сподели, че и на лидера Бойко Борисов му се изчерпва търпението. Добрев упрекна държавното управление, че не работи за хората, а за „ Лукойл ” и „ Газпром ”.

Той подлага на критика предлагането да бъде таксуван преносът на съветски газ през страната, защото при възможен  арбитраж страната ще заплаща големи суми.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР